Meny
Let

Ginmesterens bord – En gourmetkveld i Frescohallen

Velkommen til en eksklusiv kveld som vi sparker i gang med gin og østers i Bareksten Experience Room Lørdag 2.september klokken 19.00. Ginmester Stig Bareksten vår vert, og her vil du få servert delikate østers sammen med en rekke ulike ginsorter. 

Klokken 19.30 beveger vi oss inn i Frescohallen, der du kan glede deg til en utsøkt 4-retters meny med tilpassede viner til hvert rett. For å avslutte kvelden på en forfriskende måte, tilbereder Stig en spesiell gin-cocktail til desserten. 

Menyen består av lokale kamskjell og sjøkreps med delikat caviar fra Rogn, etterfulgt av hovedrett av hjort og til slutt en deilig epledessert.

Vi ønsker å skape et arrangement med en intim atmosfære, og derfor er det kun plass til 20 personer rundt bordet denne kvelden. Sikre deg en plass nå for en uforglemmelig kveld med verdensberømte ginsmaker.

Vi gleder oss til å dele denne eksklusive opplevelsen med dere!

Tid: Lørdag 2. september kl.19:00

Sted: Frescohallen

Pris: 1995,-

  • Ginmesterens bord: En gourmetkveld i Frescohallen 2.september 2023 – utsolgt

    Velkommen til en eksklusiv kveld som vi sparker i gang med gin og østers i Bareksten Experience Room klokken 19.00. Ginmester Stig Bareksten vår vert, og her vil du få servert delikate østers sammen med en rekke ulike ginsorter. Samt en utsøkt 4-retters meny med tilpassede viner til hvert rett. For å avslutte kvelden på en forfriskende […]

    Utsolgt

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.