Meny
BARE Restaurant med ulike sittegrupper og store vinduer i enden.

Den 9. og 10 oktober tar de fantastiske lærlingene på BARE Restaurant opp hansken for å lage til lærlingmiddag. Kokkelærlingene tar over kjøkkenet og servitørlærlingene svinger seg i salen.

5 retters meny med tilhørende vinpakke

Menyen er som følger:
Snask
Rødbetspeket kveite, beter og karse
Røkt andehjerte og sopp
Lokal hvit fisk, potet og kål
Lam fra Tveite Gård, gulrot og blomkarse
Terte, pære & epleis
Kaffesnop

Priser:
5 retters meny: 650 kr
Vinpakke: 595 kr

Datoer: 9. og 10. oktober.
Tidspunkt: fra kl. 1800

Begrenset antall plasser – det er lurt å være tidlig ute!

Vi håper å se deg der!

Reserver bord ved å følge linken under eller ring +47 400 02 455.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.