Bare Restaurant og Bar

Norges vakreste?

Hotellets bar og restaurant drives av Øystein Ellingsen og kjøkkensjef Fred Owe Tofting. Dagens Næringsliv kåret Bare til Bergens beste restaurant i 2017.

I vårt unike smakslaboratorium utvinner vi kreative smaker med basis i det nordiske kjøkken, fjordlandskapets ingredienser og den evige jakten på det perfekte måltidet. Våre flerretters menyer varierer med sesongen og tilgangen til gode råvarer, men gjesten kan alltid se fram til en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker.

Kjøkkensjef Fred Owe Tofting

Baren befinner seg i den gamle Handelskammersalen. Dette betegnes som en av byens, ja kanskje Norges vakreste barer.

Bare synger en lovsang til norsk natur og til høstens grøde.

Dagens Næringsliv, 3. november 2017

Åpningstider

Restaurant: Tirsdag-lørdag: 17:00 - 22:00
Bar: Mandag-lørdag 17:00 - 00:30
Tlf: +47 40002455 - Epost: restaurant@barerestaurant.no

Planlegger du selskap, middag eller møte?

Øvrige barer og spisesteder i Børsbygget

Børsbygget tilbyr seks ulike barer og spisesteder. I hotellets underetasje anbefaler vi Bare Vestland - et populært og uformelt møtested som serverer tradisjonell Vestlandskost på en ny måte og er drevet av samme eiere som hotellets hovedrestaurant. Bare Vestland er listet i Guide Michelins White Guide. Bare Vestland er åpen hele uken. Inngang via trapp fra resepsjonen.

I samme bygg finner du Matbørsen i den gamle Frescohallen. Inngang via resepsjonen. Matbørsen serverer internasjonale retter og asiatisk inspirert mat. Kaffelade er husets kaffebar. Børskjelleren byr på stort utvalg av lokalt, håndbrygget øl. Parken er nattklubben i Børsbyggets underetasje.