Skryt til Bare på Hotel Bergen Børs

Bergens Tidende belønner den nye restauranten med 6 av 6 hjerter.

En av byens beste matopplevelser!

Dette er konklusjonen etter Bergens Tidende sitt besøk hos Bare på Hotel Bergen Børs i midten av juni. Restauranten har nylig åpnet og fungerer også som frokostrestaurant for hotellet. 

Anmelderen lar seg imponere over arbeidet som er gjort av arkitektene med bygget, og setter pris på de originale detaljene som er bevart. Det ble valgt en 12-retters meny med vinpakke, og gjestene var fornøyde med service, kunnskap og ikke minst menyen. 

Fra servitøren tar jakken vår, til siste karamell med stekt ferskgjær er fortært, er vi i ekstremt gode og kunnskapsrike hender. Det gir oss en luksuriøs kveld vel verdt pengene. Hos Bare vil du få en minneverdig opplevelse, uansett om du nøyer deg med en drink i baren eller går for en full meny.

Bergens Tidende, juni 2017

Tradisjonene er bevart, men Smørås-familien og deres samarbeidspartnere har klart å transformere rommet inn i vår tid.

Bergens Tidende, juni 2017

Du kan laste ned og lese hele anmeldelsen her!

Ble du fristet?