Frescohallen, Bergens brasserie og storstue. I de unike lokalene etter landets første børs vil det serveres mat og drikke fra tidlig morgen til sen kveld. Syv dager i uken, året rundt.
Åpningstider frokost:
Mandag – Fredag: 07:00 – 10:00
Lørdag – Søndag: 08:00 – 11:00
Åpningstider restaurant:
Mandag – Lørdag: 12:00 – 22:00
Søndag: 13:00-22:00
Åpningstider bar:
Mandag – Torsdag: 12:00 – 01:00
Fredag – Lørdag: 12:00 – 02:00
Søndag: 13:00 – 23:00
Nordiske og japanske råvarer med teknikker fra det Japanske kjøkken hvor vi behandler de beste tilgjengelige råvarer med respekt.Vladimir Pak, Itamae – vår headchef, vant gull i VM Sushi i Tokyo 2017, han har fått Michelin stjerne på sin restaurant «Omakase by Vladimir Pak» i 2020. Og i 2021 utnevnt til «goodwill ambassadør for formidling av japansk mat og kultur» av Ambassadør Kawamura ved den Japanske ambassaden i Oslo.
Åpningstider:
Onsdag til Lørdag 17:00 – 00:00
Kjøkkenet stenger klokken 21:00
Mandag, tirsdag og søndag : Stengt
Baren befinner seg i den gamle Handelskammersalen. Dette betegnes som en av byens, ja kanskje Norges vakreste barer. Dette er byens skjulte perle. Bar med eksklusivt interiør, gode drinker og behagelig atmosfære.
Velkommen til byens råeste bar!
Åpningstider:
Onsdag–lørdag: kl. 1800–0100.