Meny
Restaurant med lyse trebord, teppe i lilla og rosa toner samt saue
Bord dekket til to personer i BARE Restaurant.

BARE Restaurant

I hotellets 3. etasje holder Bare Restaurant til, den første og eneste restaurant i Bergen med Michelin-stjerne. Det er de enstusiastiske gründerne Øystein Ellingsen og Morten Tungesvik, sammen med et ambisiøst kjøkkenteam som står bak suksessen.

I gourmetrestauranten serveres flerretters menyer som varierer med sesong og tilgang til gode råvarer. De kreative smakene har basis i det nordiske kjøkken og fjordlandskapets ingredienser. Som gjest får du oppleve en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker.

Åpningstider:
Fredag–lørdag: kl. 1800–2400.

Baren i Børsen med grønt lys i vinduene, barområde med barkrakker og speil på veggen.

Handelskammeret Bar

Baren befinner seg i den gamle Handelskammersalen. Dette betegnes som en av byens, ja kanskje Norges vakreste barer. Dette er byens skjulte perle. Bar med eksklusivt interiør, gode drinker og behagelig atmosfære.

Velkommen til byens råeste bar!

Åpningstider:
Onsdag–lørdag: kl. 1800–0100.

Restauranten Bare Vestland med rustikk innredning.

Bare Natur

I hotellets underetasje er Bare Vestland – et populært og uformelt møtested som serverer tradisjonell Vestlandskost på en ny måte. Restauranten er drevet av samme eiere som hotellets hovedrestaurant. Bare Vestland er åpen hele uken. Inngang via trapp fra resepsjonen.

Åpningstider:
Onsdag – Lørdag: 1400-2400

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.