Frescohallen, Bergens brasserie og storstue. I de unike lokalene etter landets første børs vil det serveres mat og drikke fra tidlig morgen til sen kveld. Syv dager i uken, året rundt.
Åpningstider frokost:
Mandag – Fredag: 07:00 – 10:00
Lørdag – Søndag: 08:00 – 11:00
Åpningstider restaurant:
Mandag – Lørdag: 12:00 – 22:00
Søndag: 13:00-22:00
Åpningstider bar:
Mandag – Torsdag: 12:00 – 01:00
Fredag – Lørdag: 12:00 – 02:00
Søndag: 13:00 – 23:00
Nordiske og japanske råvarer med teknikker fra det Japanske kjøkken hvor vi behandler de beste tilgjengelige råvarer med respekt.Vladimir Pak, Itamae – vår headchef, vant gull i VM Sushi i Tokyo 2017, han har fått Michelin stjerne på sin restaurant «Omakase by Vladimir Pak» i 2020. Og i 2021 utnevnt til «goodwill ambassadør for formidling av japansk mat og kultur» av Ambassadør Kawamura ved den Japanske ambassaden i Oslo.
Åpningstider:
Onsdag til Lørdag 17:00 – 00:00
Kjøkkenet stenger klokken 21:00
Mandag, tirsdag og søndag : Stengt