Meny
Restaurant med lyse trebord, teppe i lilla og rosa toner samt saue
Bord dekket til to personer i BARE Restaurant.

BARE Restaurant

I hotellets 3. etasje holder Bare Restaurant til, den første og eneste restaurant i Bergen med Michelin-stjerne. Det er de enstusiastiske gründerne Øystein Ellingsen og Morten Tungesvik, sammen med et ambisiøst kjøkkenteam som står bak suksessen.

I gourmetrestauranten serveres flerretters menyer som varierer med sesong og tilgang til gode råvarer. De kreative smakene har basis i det nordiske kjøkken og fjordlandskapets ingredienser. Som gjest får du oppleve en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker.

Åpningstider:
Onsdag og fredag: kl. 1800–2200
Torsdag og lørdag: kl. 1700–2200

Baren i Børsen med grønt lys i vinduene, barområde med barkrakker og speil på veggen.

Handelskammeret Bar

Baren befinner seg i den gamle Handelskammersalen. Dette betegnes som en av byens, ja kanskje Norges vakreste barer. Dette er byens skjulte perle. Bar med eksklusivt interiør, gode drinker og behagelig atmosfære.

Velkommen til byens råeste bar!

Åpningstider:
Onsdag–lørdag: kl. 1800–2200.

Restauranten Bare Vestland med rustikk innredning.

Annen servering i Børsbygget

Børsbygget tilbyr fem ulike barer og spisesteder. I hotellets underetasje anbefaler vi Bare Vestland – et populært og uformelt møtested som serverer tradisjonell Vestlandskost på en ny måte og er drevet av samme eiere som hotellets hovedrestaurant. Bare Vestland er åpen hele uken. Inngang via trapp fra resepsjonen.

I samme bygg finner du Matbørsen i den gamle Frescohallen. Det er inngang til området via resepsjonen. Matbørsen serverer internasjonale retter og asiatisk inspirert mat. Baren Børskjelleren byr på stort utvalg av lokalt, håndbrygget øl. Sjenerøs er nattklubben i Børsbyggets underetasje.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.