Meny
Resepsjonen på Bergen Børs

Med beliggenhet midt i Bergen sentrum er Bergen Børs Hotel midt i blinken for deg som skal på forretningsreise til Bergen.

Designhotellet åpnet i 2017 og holder til i den gamle børsbygningen, like ved Torgallmenningen og Fisketorget. Det er kort avstand til det meste Bergen har å by på, samt umiddelbar nærhet til offentlig transport som bybane, buss og flybuss. Bor du på Bergen Børs Hotel kommer du deg enkelt til dine avtaler og møter i byen.

Som gjest på Bergen Børs Hotel får du en hotellopplevelse helt utenom det vanlige. Blandingen av klassisk eleganse og moderne stil, gir en varm og innbydende atmosfære. Historien og arkitekturen er tatt vare på, samtidig som hotellet er ført inn i vår tid. Hos oss skal du også oppleve den beste service. De ansatte gjør sitt ytterste for at våre gjester skal bli tatt godt vare på under hele oppholdet. Hver enkelt gjest blir sett, og latter og smil sitter løst.

Hotellrommene

Hotellet har 127 rom og suiter, som tilfredsstiller de høyeste forventninger. Spesialdesignede møbler kombinert med moderne skandinavisk design gir interiøret særpreg. Romkategoriene varierer fra standard enkeltrom og opptil en 54 m2 suite med havneutsikt. Suitene er i en klasse for seg selv, ikke minst suiten i børssjefens tidligere kontor.

Familierom_Bergenbors_01
Superiorrom
Møterom på Bergen Børs

Møte på hotellet?

I 2 og 4. etasje er det mulig å booke møterom for mindre møter og styremøter for inntil 30 personer. Send en e-post til booking@bergenbors.no eller kontakt oss på tlf. +47 55 33 64 00 for å booke møterom på Bergen Børs Hotel.

Bare Restaurant

Et møte kan kombineres med en bedre middag i Bare Restaurant – første restaurant i Bergen med Michelin-stjerne. Restauranten ligger i hotellets 3. etasje,, og et måltid her tar gjestene med på gastronomisk reise gjennom Vestlandet. Det tilbys en fem retter og en ti retters meny, med kortreiste råvarer av høy kvalitet. En tur innom Handelskammeret Bar, er også verdt et besøk. Den befinner seg i den gamle Handelskammersalen og betegnes som en av byens vakreste barer.

BARE Restaurant_16

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.